No menu items!

Clonex Forandring. 

-

Har altid haft lidt problemer med mine stiklinger da jeg bare synes de ikke trives særligt godt. De ser ikke pæne ud deres rødder er ikke særlig lange og der er ikke særlig mange. Det går bare generelt ikke særlig godt for mig og mine stiklinger. Så det er super nederen og kan ikke rigtig finde ud af hvad der går galt. Måske det bare mig der ikke har grønne fingre. Men så en kedelig søndag morgen hvor jeg lige havde tid til at undersøge sagen. Så fandt jeg en på YouTube. Der sådan virkelig anbefale dette her produkt og han sagde at det var super godt sådan virkeligt og det kunne eventuelt godt hjælpe på min situation også.

Clonex Forandring. 

Eftersom jeg havde hørt om dette produkt tænkte jeg bare fuck det jeg tager ned til en growshop og spørg ham hvad fanden han tænker jeg skal gøre. Jeg kommer så derned og fortæller dem om min lille problemstilling jeg har her. Og ved du hvad de havde en løsning til mig med det samme. Det overraskede mig lidt fordi jeg troede bare jeg var en fortabt sag, de anbefaler jeg brugte Clonex mist.

Dette produkt skulle åbenbart være noget af det bedste til ens stiklinger da det skulle hjælpe utroligt meget, da jeg hørte de procenter de nævnte, skulle jeg ingen gang tænke mig to gange om det købte bare 2 flasker med det samme.

Jeg skyndte mig så hurtigt hjem som jeg nu kunne da, jeg bare skulle sprøjte det her mist på mine stiklinger med det samme på dem, jeg kunne slet ikke vente fordi gider ikke have en dårlig høst igen pga. mine stiklinger er fucking dårlige når de kommer ind i det store rum. Der var et par uger til mine stiklinger skulle ind i det store rum. Så jeg havde hverfald 4 gange hvor jeg lige sprøjte lidt mist på dem.

Det store rum

Da det så var tid til at de skulle ind i det store rum kunne jeg bare se virkelig meget forskel på dem, nårh ja jeg fortalte jer ikke at jeg sprøjtede kun halvdelen fordi ville gerne se at hvor god var dette her mist nu som de sagde. Man kunne virkelig godt se hvilke stiklinger der havde fået mist og hvilke der ikke havde fået – man kunne se det på dem og føle det på dem, det var helt klar og tydeligt. 

Popular categories

Recent comments