No menu items!

Indre Dilemma med Gro lamper 

-

Hmmm hvor skal man starte, der er så mange forskellige lamper man kan vælge imellem når man skal gro. Det kan godt være svært at vælge når man ikke helt ved om man skal tage LED ruten eller HPS ruten. Det kommer også an på hvem man spørger, om hvad de vil anbefale i forhold til hvilken side de er på.

Indre Dilemma med Gro lamper

Sådan som jeg har opfanget det, så er HPS lampeholdet bestået hverfald alle OG´s som har haft deres grow i flere år, de startede som os alle en lille hygge hobby, men nu er der gået mere konkurrence idet. Dem der så er på LED holdet er typisk de helt unge gutter som er nye i branchen, de vælger typisk at bruge LED fordi de synes de ser lidt federe ud osv.

De har bare ikke helt styr på hvad der er bedst da det er svært at få det samme udbytte med LED som man kunne få med HPS. Inklusiv hvis du gerne vil have det samme udbytte så skal man også bare smide boksen. For at fx få en stærk LED. Men på den anden side har jeg hørt mange sige at når du brugere LED så bliver de tricomer meget flottere end når du bruger HPS  

Men her kan du også få muligheden for en god fest – læs mere om det her!

Hvilken lampe?

Så jeg er sgu lidt splittet over hvilken lampe jeg skal vælge. Så fik jeg den aller bedste ide jeg har fået længe. Hvorfor ikke bare købe begge lamper, også eksperimentere lidt og lige se hvilken af dem der faktisk passer bedst til mig. Og ikke bare lytter til hvad folk siger. Jeg tog så ned til den nærmeste grow shop ved mig i Århus. Jeg havde allerede tænkt mig, at købe den billigste HPS lampe og LED.

Da jeg så kom derned, fik jeg købt en billig LED og sådan et HPS lampe kit. Fordi når man skal have sådan en HPS lampe halløj. Så skal man også have en ballast og en pære og ikke mindst reflektoren. Men nu når jeg alligevel var dernede så købte jeg et nyt telt, da det gamle jeg havde var blevet ret beskidt og ulækkert. 

Det her er min oplevelse

Jeg kom så hjem med alle mine ting, jeg fik sat min LED lampe op med det samme. Det var faktisk ikke særlig svært at sætte op som jeg troede. Eftersom jeg havde brugt denne her LED lampe i rigtig lang tid kunne jeg rent faktisk ikke klage over den. Da jeg var tilfreds med det jeg fik ud af mine planter som jeg regnet med. HPS’en var lidt anderledes der var lige lidt mere man skulle sætte til strøm osv.

Men eftersom jeg havde brugt denne her HPS i lang tid. Og så kunne jeg faktisk ikke finde så stor forskel på mit udbytte hver gang. syntes de var lige gode, så min sidste beslutning over hvad jeg kommer til at beholde. Er LED lampen da den er bare lidt mere fed og nemmere at bruge.  

Popular categories

Recent comments